09 March 2012

padang besar







Assalamualaikum!!




jumaat lepas dida dan family-ayah, mak, adik and dida decide nak p padang besaq. angah takdapat ikot sebab ada presentation for final projek. nak tunjuk design kat lecturer katanya. sebenarnya ini bukan kali pertama kami kesana. tapi rasanya dah lama sangat tak kesana dengan family. masa study dulu adalah pergi dengan kawan-kawan.


so, enjoy the pictures!
having such a great time in padang besaq (macam p paris je.. imagine jek la yg pegi shopping kat paris)



ruang legar aras bawah. lengangkan?? sepertinya tiada orang.
jadi datanglah pada hari jumaat. makanya anda dapat berjalan tawar menawar dengan tenangnya. betol tak tipu.



canteklah yang warna putih ni. tapi short sleeves la pulak. so cancel.


emas!emas!emas! kat sini mak singgah lama gilos!
belek punya belek mak beli emas rm30. murahkan



ya ampun! comel-comel sungguh!



adik! lonjong!


muka tak puas lagi nak berjalan sebab barang yang dicari tak jumpa jumpa. hampa taw!



domokun! suke!




dats all for padang besaq! hadyai pulak jom lepas ni.. haha

4 comments:

  1. wah, shopping sakan ya. :D teringin juga jejakkan kaki ke padang besar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. datanglah. nnt saya bawak pusing2 padang besar tu.

      Delete
  2. sini memang best shoping! lama dah tak pergi

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah best.. jom2 p sama sama kak fynaa.

      Delete